Com accedeixo a Ta-tum?

20-09-2021

En primer lloc, dirigeix-te a ta-tum.com i fes clic al botó “Inicia sessió”. Introdueix el teu nom d’usuari o adreça de correu electrònic i contrasenya, i prem el botó “Inicia sessió”. Si la teva llicència de Ta-tum s’ha activat o vinculat amb un compte de Google o de Microsoft, fes clic a “Google” o a “Microsoft” i completa les teves dades a la finestra emergent.
Si tens dubtes sobre les teves credencials d’accés, consulta el teu professor o professora. També pots demanar a la teva mare, pare o tutor que es posi en contacte amb ta-tum@grupoedelvives.com.