Es poden prendre notes als llibres?

20-09-2021

Sí, és possible ressaltar paraules en diferents colors, marcar pàgines i escriure anotacions. Simplement, selecciona la paraula o frase i escriu la seva definició o la seva traducció, per exemple. Aquestes notes són individuals, no es poden compartir entre usuaris.

En aquest vídeo, et mostrem com funciona la interfície de lectura de Ta-tum:

***Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.