És possible llegir sense connexió a internet?

20-09-2021

És clar! Instal·la l’app de Ta-tum al teu dispositiu per accedir a la llibreria. Podràs descarregar-te els llibres per llegir sense connexió. Aquesta aplicació està disponible per a iOS i Android.
Per entrar a l’aplicació utilitza el mateix usuari i contrasenya que a la plataforma web. Recorda que a les apps només hi trobaràs els llibres, per accedir als casos i a les indagacions és necessari entrar a la plataforma.