No recordes la teva contrasenya?

20-09-2021

Si no recordes la teva contrasenya, pots recuperar-la fent clic a la icona de la interrogació. Introdueix la teva adreça de correu electrònic i prem el botó “Recupera”. T’enviarem un e-mail amb la clau de restauració perquè puguis accedir a Ta-tum i modificar la teva contrasenya des del teu perfil. Si no trobes aquest missatge, revisa la teva carpeta de brossa.
Si t’has registrat amb el teu compte de Google o Microsoft, continua usant aquesta opció per accedir-hi.