Os estudantes, len na clase ou na casa?

16-09-2021

As dúas opcións son posibles. Esta decisión dependerá das programacións didácticas, a dispoñibilidade de dispositivos na aula, a idade do alumnado, etc. Hai docentes que prefiren facer unha lectura conxunta na aula e despois piden aos estudantes que resolvan as actividades na casa. Noutros casos len na casa, despois comentan a lectura na clase e resolven as actividades de maneira grupal. Ten en conta que a puntuación das actividades é sempre individual. É dicir, acumúlase na conta do usuario desde o que se accede a esta actividade.