Pódense tomar notas nos libros?

16-09-2021

Si, é posible resaltar palabras en diferentes cores, marcar páxinas e escribir anotacións. Simplemente, selecciona a palabra ou frase e escribe a súa definición ou a súa tradución, por exemplo. Estas notas son individuais, non se poden compartir entre usuarios.
Neste vídeo, amosámosche como funciona a interface de lectura de Ta-tum:

***Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.