Com puc accedir a Ta-tum?

20-09-2021

En primer lloc, dirigeix-te a ta-tum.com, selecciona l’idioma (valencià) i fes clic en el botó “Inicia sessió”. Introdueix el teu nom d’usuari o adreça electrònica i contrasenya, i fes clic en el botó “Inicia sessió”. Si la teua llicència de Ta-tum s’ha activat o vinculat amb un compte de Google o de Microsoft, fes clic en “Google” o en “Microsoft” i completa les teues dades en la finestra emergent.

A continuació, et mostrem un breu tutorial (en castellà):

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.