És possible llegir sense connexió a Internet?

20-09-2021

Naturalment! Instal·la l’app de Ta-Tum en el teu dispositiu per a accedir a la llibreria. Podràs descarregar-te els llibres per a llegir sense connexió. Aquesta aplicació està disponible per a iOS, Android i Chromebook.
Per a entrar en l’aplicació, utilitza el mateix usuari i contrasenya que en la plataforma web. Recorda que en les apps només trobaràs els llibres, per a accedir als casos i les indagacions cal entrar en la plataforma.