No recordes la contrasenya?

20-09-2021

Si no recordes la contrasenya, pots recuperar-la fent clic en la icona de la interrogació. Introdueix l’adreça de correu electrònic i fes clic en el botó “Recupera”. T’enviarem un correu electrònic amb la clau de restauració perquè pugues accedir a Ta-tum i modificar la contrasenya des del teu perfil. Si no trobes aquest missatge, revisa la carpeta d’spam.
Si t’has registrat amb el teu compte de Google o Microsoft, continua usant aquesta opció per a accedir.